8T : MINÄ JA MUUT

friends

Tällä kurssilla harjoitellaan tulemaan toimeen itsensä ja muiden kanssa! Itsetuntemus on tärkeä elämäntaito ja sitä voi aina kehittää. Nyt olisi tarkoitus syventyä sinuun itseesi. Harjoitellaan tunnistamaan ja ilmaisemaan omia tunteita ja selviytymään elämään kuuluvissa vaikeissa tilanteissa.

Eikä tuijotella vain omia napojamme, vaan siirretään katse myös muihin ihmisiin. Opitaan tulemaan toimeen muiden kanssa niin, että luot ympärillesi hyvää oloa ja saat itsekin ihmissuhteista enemmän irti.

>> Kurssin sisältö

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s