8B : METSÄT

IMG_1201

Tällä kurssilla opetus menee ihan metsään! Suomi elää metsistä, etkä sinäkään selviäisi ilman niitä. Nyt opitaan, kuinka selviydytään Suomen luonnossa eri vuodenaikoina. Opit näkemään metsän puilta ja tiedät, mitä metsässä tapahtuu. Kumpparit ovat kovalla kulutuksella, kun möyrimme maantasalla ja rämmimme suossa.

Opetellaan hyödyntämään metsää ilman, että tuhoamme samalla sen elinkyvyn. Mietitään yhdessä, miten voisimme ehkäistä sukupuuttokuolemia ja suomalaista luontoa uhkaavaa ilmastonmuutosta. Paneudutaan valtakuntamme kultakaivokseen – metsätalouteen. Otetaan selvää ympäristöystävällisistä metsänhoitomenetelmistä ja innovoidaan tuotanto uudelle nousukaudelleen.

>> Kurssin sisältö

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s