7B : VESI

meduusa

Tällä kurssilla sitä läträtäänkin sitten veden kanssa! Vedessä kaikki on toisin. On aika selvittää, minkälaista elämää pinnan alla vietetään. Tutustutaan eliökuntaan aloittamalla ihmettely mikroskooppisen pienistä planktoneista kerryttäen tietämystä aina merten valtavankokoisiin syvyyssukeltajiin asti.

Ihminen on monin tavoin riippuvainen vedestä. Toimemme kuormittavat vesistöjä ja tuhoavat elämää eri puolilla maapalloa. Ei ole mitenkään yhdentekevää, miten me olemme ja elämme tällä pallolla. Otetaan homma haltuun niin, että kaikki saavat elämisen mahdollisuuden ja voimme itsekin nauttia hyvinvoivasta vesiluonnosta.

>> Kurssin sisältö

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s